Forside (Anders legeplads 2)

Masser af eventyr lige ved hånden

Godnathistorier med dit barn i hovedrollen

– den bedste afslutning på dagen

Når du indtaster dit barns navn, bamse, venner og hjemby, bliver det centrum i en personlig historie, der hjælper dit barn med at falde i søvn.

Vi giver dig adgang til en hel masse godnathistorier, der alle ender med, at dit barn vender tilbage til sin seng, træt og med rigeligt at drømme om.


En god afslutning på dagen

Kunsten at få dit barn i seng på en god måde

Det skal være en god oplevelse at lægge dit barn i seng. For jer begge to. Det er kvalitetstid, hvor I er helt tæt på hinanden. Og hvor dit barn skal føle sig tryg og elsket.

Men det er ikke altid lige nemt. Det kender vi godt selv! Derfor har vi skabt en særlig slags godnathistorie, der kan hjælper dig med at gøre afslutningen på dit barns dag så god som mulig. Vores historier sætter dit barn i centrum ved at give det hovedrollen hver gang. Og så er de skrevet sådan, at de altid slutter med, at dit barn falder i søvn til lyden af en dejlig godnatmelodi.

Har du problemer med at få dit barn til at falde i søvn? Vi kan hjælpe dig med at løse det problem! Store ord, men en stor del af forældrene siger i en brugerundersøgelse, at vores personlige historier faktisk gør det nemmere at få deres barn i seng.

Vil du prøve vores godnathistorier gratis? Vi kan hjælpe dig at få lidt mere voksentid om aftenen til opvasken, vasketøjet, de sidste arbejdsmails ­ og en kop dejlig te?

Flere end 1.000 børn har allerede været med på Vilters drømmerejser, og er rigtig glade for sin drømmeven.

Lommen fuld af godnathistorier

Med Vilters godnathistorier har du altid en sjov og spændende historie i lommen. Uanset om du er derhjemme, i bilen eller på telttur i Sverige. Du behøver samtidig ikke at læse den samme historie igen for 37. gang. Og du slipper for at have lyset tændt, mens du putter dit barn, når du nemt kan læse historien på din telefon eller tablet.

Med Vilter Ørngot på drømmerejser

Sådan virker Vilters godnathistorier

De første fem godnathistorier får du tilsendt per mail, så snart du har indtastet oplysningerne om dit barn.
Derefter tilbyder vi pakker med 10 sjove og fantasifulde drømme­historier i hver.

Dit barn i hovedrollen

Når du indtaster dit barns navn, alder og hjemby, indgår oplysningerne automatisk i godnathistorien og lader dit barn være i centrum i fortællingen.

Drøm med Vilter

Med sig i godnathistorierne har dit barn Vilter Ørngot. Han tager dit barn med i sjove og fantasifulde eventyr og giver dit barn rigeligt at drømme videre om.

Historiernes varighed

Hver historie tager 10­-20 minutter at læse. De fleste skal du læse højt for dit barn, men der er også mulighed for at vælge eventyr, dit barn selv kan læse.

Illustrationer og musik

Godnathistorierne kombineres med de skønneste tegninger, og efter hver historie får dit barn lov til at falde til ro til Vilters egen godnatsang.

Med Vilter Ørngot på drømmerejser

Sådan virker Vilters godnathistorier

Når du indtaster dit barns navn, alder og hjemby, indgår de oplysninger automatisk i godnathistorien og lader dit barn være i centrum i fortællingen.

Med sig i godnathistorierne har dit barn Vilter Ørngot. Han tager dit barn med i en sjov og fantasifuld drøm og giver dit barn rigeligt at drømme videre om.

Hver historie tager 10­-20 minutter at læse. De fleste skal du læse højt for dit barn, men der er også mulighed for at vælge eventyr, dit barn selv kan læse.

Godnathistorierne kombineres med skønne tegninger af vores illustrator Maria Buchmann, og efter hver historie får dit barn lov til at falde til ro til Vilters egen godnatsang.

De første fem godnathistorier får du tilsendt per mail, så snart du har indtastet oplysningerne om dit barn. Derefter tilbyder vi pakker med 10 sjove og fantasifulde drømme­historier i hver.

Verdens bedste drømmepilot

Hvem er Vilter Ørngot

Vilter Ørngot er verdens bedste drømmemager og drømmemakker ­ og dit barns nye ven. Han elsker at gøre alt muligt med sine drømmebolsjer og spille godnatsange på sin mundharpe.

Sammen med Vilter flyver dit barn til fjerne verdener, møder talende dyr og får magiske kræfter. Pludselig står der et piratskib på jeres gade, og der er et bundløst badekar i stuen.
Vilters mission er at gøre dit barn klar til at sove med sine skøre, lærerige og aldrig kedelige påfund. Han vil gøre det nemmere for både dig og dit barn at slutte dagen af på en god måde.

Nogle kalder Vilter for en moderne Ole Lukøje. Selv kalder han sig for verdens bedste drømmepilot!

Det siger vores medlemmer

Vores godnathistorier

Her kan du se nogle af de mange spændende drømme dit barn kan opleve sammen med Vilter. [link til browser:] Se alle Vilters drømme her

Vores godnathistorier

Her kan du se nogle af de mange spændende drømme dit barn kan opleve sammen med Vilter. [link til browser:] Se alle Vilters drømme her

10 godnathistorier,-

Det Milde Vesten

39,-

10 godnathistorier,-

Verdens højeste hus

39,-

10 godnathistorier,-

Rejsen til Slik-øen

39,-

10 godnathistorier,-

Det flydende tæppe

39,-

10 godnathistorier,-

Hjælp, jeg er skrumpet

39,-

Spørgsmål & svar

Her får du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om VIlter Ørngot og vilter.dk.

Hvordan fungerer medlemsskab?

Når du skriver dig op for at prøve Vilters historier gratis, bliver du medlem af vilter.dk. Det koster ikke noget, hverken nu eller senere at være medlem, med mindre du vælger at købe flere historier med Vilter Ørngot.

Som medlem kan du logge dig ind og læse dine historier på vilter.dk. De gratis historier samt de pakker med drømme du eventuelt har købt, har du altid adgang til. Du kan også ændre dine personlige oplysninger som er med i historierne. Det er nu meget praktisk om I flytter til en ny by og (navn) får en ny yndlingsbamse.

På vilter.dk går vi meget op i at dine oplysninger bliver behandlet korrekt. Vi har selv børn, og kunne aldrig drømme om at videregive selv de mest basale oplysninger om vores guldklumper, med mindre vi var sikre på at sikkerheden er i orden. Det er den på vilter.dk, og vi lever selvfølgelig op til de nye strenge EU-regler om håndtering af persondata, EU General Data Protection Regulation (GDPR) som er gældende fra 25 maj 2018.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Når du opsiger dit medlemskab, sletter vi alle dine persondata, og de godnathistorier du har købt, er ikke længere tilgængelige på vilter.dk. Husk, at dit medlemsskab er gratis

Hvordan modtager jeg historierne?

Vilters godnathistorier er tilgængelige på vilter.dk når du er logget ind. Du har altid adgang til de første gratis historier, og hvis du senere tilkøber flere historier, kan du også læse dem på vilter.dk. Du kan også vælge at modtage godnathistorierne løbende med e-mail, så er du sikker på at have en god historie lige ved hånden når det er sengetid.

Hvad er læs-selv-historier?

Læs-selv-historier er Vilter-historier med lix-tal fra 10-20. De er beregnet til at barnet læser dem selv. Barnet har stadig hovedrollen sammen med Vilter, og historierne er skrevet i jeg-form. Jeg går ind i rumskibet sammen med Vilter.” Vi kan varmt anbefale, at barnet læser læs-selv-historierne højt. Ellers kan andre slet ikke høre dem.

Hvordan får mit barn har hovedrollen i historierne?

Grundtanken bag Vilters godnathistorier er at de skal være personlige. Når du udfylder dit barns navn, bliver det automatisk en del af historien, sammen med barnets yndlingstøjdyr og venner. Det gør vores godnathistorier unikke, og vores undersøgelser viser, at børn er vilde med at være en del af Vilters historier. Som en af vores læsere formulerer det:

“En fest. Det er jo sejt at være omdrejningspunkt”

Er det godt med slik ved sengetid?

Nej, desværre. Vi ville ønske at det var, men der er intet vi kan gøre ved det. Men Vilters magiske drømmebolsjer er selvfølgelig helt i orden. Dem deler han ud af i historierne, og så kan alting ske. Vi er ret sikre på at de er sukkerfri.

Hvem er vi?

Teamet bag vilter.dk

Vi er to fædre fra Hvidovre, der hver især kæmpede med at få vores børn i seng på en god måde. Det endte alt for ofte med skrig og skrål og tidsudtrækning, men uafhængigt af hinanden begyndte vi at fortælle skøre godnateventyr, hvor vores børn havde hovedrollen.

Og det virkede! Vi fangede deres opmærksomhed og fik en idé: Måske kan vi også hjælpe andre forældre? Siden fandt vi på Vilter, og resten er historie, der kun lige er begyndt.