Få gratis godnathistorier

Tilmeld dig nu

Få fem gratis godnathistorier

Du modtager den første godnathistorie med det samme i en e-mail. Resten kommer hver dag kl. 17.

Det er 100% gratis at lade dit barn prøve Vilters historier. Du kan når som helst afmelde dig igen. Se mere i vores privatlivspolitik.

Spørgsmål & svar

Her får du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om VIlter Ørngot og vilter.dk.

Hvordan fungerer medlemsskab?

Du kan når som helst blive medlem af vilter.dk. Det koster ikke noget hverken nu eller senere at være medlem, med mindre, du vælger at købe flere historier med Vilter Ørngot.

Som medlem kan du logge dig ind og læse dine historier på vilter.dk. De gratis historier samt de pakker med drømme du eventuelt har købt, har du altid adgang til. Du kan også ændre dine personlige oplysninger, der er med i historierne. Det er meget praktisk, hvis dit barn får en ny yndlingsbamse, eller I flytter til en ny by.

Bemærk: Du bliver ikke automatisk medlem, når du skriver dig op til at prøve Vilters gratis godnathistorier. Dem får du tilsendt med e-mail. Du kan dog når som helst vælge at blive medlem for at få adgang til alle historierne på vilter.dk.

På vilter.dk går vi meget op i, at dine oplysninger bliver behandlet korrekt. Vi har selv børn, og kunne aldrig drømme om at videregive selv de mest basale oplysninger om vores guldklumper, med mindre vi var sikre på at sikkerheden er i orden. Det er den på vilter.dk, og vi lever selvfølgelig op til de nye strenge EU-regler om håndtering af persondata, EU General Data Protection Regulation (GDPR) som er gældende fra 25 maj 2018.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Så sletter vi alle dine persondata og de godnathistorier, du har købt, er ikke længere tilgængelige på vilter.dk. Husk, at dit medlemsskab er gratis.

Hvordan modtager jeg historierne?

Når du vælger at prøve Vilters gratis historier, modtager du dem med e-mail.

Vilters godnathistorier er også  tilgængelige på vilter.dk hvis du har oprettet et gratis medlemsskab. Så skal du ikke rode rundt i din indbakke for at finde godnathistorier. Du har altid adgang til de første gratis historier, og hvis du senere tilkøber flere historier, kan du også læse dem på vilter.dk. Du kan også vælge at modtage godnathistorierne løbende med e-mail, så er du sikker på at have en god historie lige ved hånden, når det er sengetid.

Hvad er læs-selv historier?

Læs-selv historier er Vilter-historier med lix-tal fra 10-20. De er beregnet til, at barnet læser dem selv. Barnet har stadig hovedrollen sammen med Vilter, og historierne er skrevet i jeg-form. Jeg går ind i rumskibet sammen med Vilter.” Vi kan varmt anbefale, at barnet læser læs-selv historierne højt. Ellers kan man slet ikke høre dem.

Hvordan får mit barn hovedrollen i historierne?

Grundtanken bag Vilters godnathistorier er, at de skal være personlige. Når du udfylder dit barns navn, bliver det automatisk en del af historien sammen med barnets yndlingstøjdyr og bedste venner. Det gør vores godnathistorier unikke, og vores undersøgelser viser, at børn er vilde med at være en del af Vilters historier. Som en af vores læsere formulerer det:

“En fest. Det er jo sejt at være omdrejningspunkt”

Er det godt med slik ved sengetid?

Nej, desværre. Vi ville ønske, at det var, men der er intet, vi kan gøre ved det. Vilters magiske drømmebolsjer er selvfølgelig helt i orden. Dem deler han ud af i historierne, og så kan alting ske. Vi er ret sikre på, at de er sukkerfri.