Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik for digitale produkter fra Drømmepiloterne Aps

Hvis du er løbet tør for godnathistorier med Vilter, er vi sikre på, at teksten på denne side kan få selv det mest vågne barn til at falde i søvn. Hvis barnet stadig ikke sover efter punkt 8, foreslår vi, at du får professionel hjælp til putningen.


Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og lade være med at bruge websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

1. Indledning

Vi har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan vi behandler og videregiver personoplysninger. Når du bruger Drømmepiloternes digitale produkter og eventuelt opretter et login, indsamler og behandler Drømmepiloterne som dataansvarlig en række personoplysninger.

Vi behandler personoplysninger med det overordnede formål:
– At kunne levere personliggjorte godnathistorier til dig og dit barn.

2. Typer af personoplysninger

Vi indsamler og behandler disse personoplysninger, når du brugerDrømmepiloternes digitale produkter:
– Mac-adresse og andre typer af ID på din enhed
– Hvilken slags device du bruger til at tilgå vilter.dk (f.eks. tablet, smart device, pc mv.)
– Hvilken browser du bruger
– Hvilken hjemmeside eller app, der henviste dig til Drømmepiloterne
– IP-adresse
– Geo-lokation på den enhed, du anvender til vores produkter, herunder mobile enheder (enten via IP-adresse eller GPS-koordinater fra din enhed via dit aktive samtykke)
– Tracking af udsendte e-mails; har du åbnet en besked, og hvilke elementer har du klikket på

3. Formål

Vi behandler personoplysninger til disse formål:
– At kunne levere personliggjorte tekster via web og/eller e-mail.
– Nyheder og tilbud fra vilter.dk og vores direkte samarbejdspartnere
– Forretningsudvikling – analysering af data med det formål at forbedre vores tjenester
– Overholdelse af lovgivning og andre legitime formål:
– Overholdelse af gældende lovgivning (f.eks. EU’s Databeskyttelsesforordning og databeskyttelsesloven) og andre legitime formål som:
– Iværksættelse og vedligeholdelse af tekniske sikkerhedsforanstaltninger, herunder for at sikre driftsstabilitet og vores mulighed for at forsvare vores produkter mod f.eks. hacking-angreb
– Varetagelse af Drømmepiloterne interesser på et juridisk niveau, f.eks. undersøgelse af misbrug af Drømmepiloternes produkter, herunder bl.a. lovgivning om f.eks. personoplysninger og immaterielle rettigheder samt overtrædelse af brugsretten
– Ved håndtering af klager fra vores brugere og andre parter
– Ved håndtering af inspektioner og forespørgsler fra tilsynsmyndigheder
– Ved håndtering af tvister med registrerede og tredjeparter
– Fusioner, overtagelser, afhændelser, salg af selskabet Drømmepiloterne Aps eller dele heraf, inkl. due diligence, vurdering af investeringer og andre relevante aktiviteter
– For at kunne yde bedst mulig kundeservice, hvis du har spørgsmål til os

4. Frivillighed

Det er frivilligt at oplyse dine personoplysninger til os. Du er ikke forpligtet til det, men konsekvensen ved at lade være er, at du ikke kan tilgå Drømmepiloternes tjenester og produkter.

5. Videregivelse af personoplysninger

Drømmepiloterne Aps kan videregive personoplysninger til tredjeparter i følgende situationer:
– Når der skal laves en fysisk eller digital præmie til vindere af konkurrencer. Personoplysningerne vil kunne blive anvendt af tredjeparten i forbindelse med fremstilling samt forsendelse af præmien.
– Når Drømmepiloterne Aps er forpligtet til at videregive personoplysninger efter lovgivningen eller på baggrund af en legitim henvendelse fra offentlig myndigheder, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c og § 6, stk. 1 i Databeskyttelsesloven.
– Til eksterne rådgivere, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f og § 6, stk. 1 i Databeskyttelsesloven.

6. Overførsel af personoplysninger til databehandlere og modtagere uden for EU/EØS

Vi benytter de leverandører, som efter vores vurdering bedst kan hjælpe os, og nogle af dem behandler personoplysninger i lande uden for EU/EØS, f.eks. i USA. Den Europæiske Kommission har ikke truffet beslutning om tilstrækkeligheden af lovgivningen og praksis i USA (Maj, 2018).

7. Opbevaringsperiode

Vi opbevarer personoplysninger om dig, så længe vi vurderer, at vi har brug for dem i forhold til de formål, vi oplyser under punkt 3.

8. Dine rettigheder

Når behandlingen af dine persondata er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde samtykket. Dog påvirker det ikke behandlingen eller videregivelsen af personoplysninger forud for tilbagekaldelse af samtykket.
Du har bl.a. følgende rettigheder:
– Retten til indsigt i dine personoplysninger
– Retten til at få ændret ukorrekte personoplysninger
– Retten til at få slettet personoplysninger
– Retten til at få begrænset personoplysninger
– Retten til dataportabilitet
– Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os via info@vilter.dk.
Du har også ret til at klage til tilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

9. Cookies

Websitet kan vælge at bruge ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

10. Udgiver og kontakt

Websitet ejes og publiceres af:
Drømmepiloterne Aps
CVR-nummer: 39315890
Telefon: +45 42 90 70 99
Email: info@vilter.dk

Til forsiden